Fra 22 til 350 meter på 2 måneder

I 2007 blev Charlotte ramt af hjertestop med fysiske men til følge og dermed dømt til et liv i kørestol. Siden da har hverdagen været fyldt med op- og nedture for Charlotte på 44 år. Hun kom hurtigt i gang med genoptræning efter sit hjertestop, men mangel på resultater gjorde, at Charlotte blev demotiveret og var tæt på at kaste håndklædet i ringen. Men i marts 2017 blev Charlotte introduceret for vægtaflastet genoptræning med Ergo Trainer, og her kan du læse, hvorfor Ergo Trainer er Charlottes nye bedste ven.

I tiden efter Charlottes hjertestop i 2007 foregik genoptræningen ved kommunen. Men efter 2 1/2 år fik hun besked på at holde en pause med træningen. Men Charlotte ville ikke holde pause; ”Det har jeg ikke tid til - jeg skal bare blive bedre”, sagde Charlotte dengang. Og så blev der lavet en plan for Charlotte, hvor hun kunne starte genoptræning hos BeneFiT i Sæby.

”Jeg har trænet her i syv år nu, og jeg bliver bare ved. Jeg knokler!”, udtaler Charlotte.

”Det er virkelig, virkelig fedt!”

I marts 2017 blev Charlotte introduceret for Ergo Traineren hos BeneFiT i Sæby, som hun pt (maj 2017) har trænet med i 2 måneder. På trods af lidt skepsis, gik Charlotte alligevel med til at prøve træning med vægtaflastning;

Første gang jeg var oppe i sejlet, stod jeg og løftede benet lidt og prøvede at sætte mig ned for at mærke, om det nu holdt mig oppe - og det gjorde det”, siger Charlotte.

Allerede anden gang havde Charlotte fået mod på at udfordre sig selv endnu mere;

Jeg har altid gerne ville op på det løbebånd, men jeg var ikke tryg ved at skulle løfte benene så meget. Jeg var også bange for, at mit knæ skulle knække over. Men det gjorde det ikke, for jeg havde jo sejlet på. Nu kan jeg komme op på båndet, og så går jeg bare. Det er virkelig, virkelig fedt!”

”Min nye bedste ven”

Tidligere har Charlottes gangrekord været 22 meter med 2 hjælpere, der holdte hende oppe. Nu går hun 350 meter på gangbånd, kun holdt oppe af Ergo Traineren. De markante resultater har givet Charlotte en masse motivation til at forsætte træningen:

”Nu glæder jeg mig til træning. Det har jeg aldrig før gjort. Mine børn synes også, det er sjovt at følge med og spørger mig hver gang, jeg har været til træning, hvor langt jeg har gået. Ergo Traineren er min nye bedste ven. Det er en genial maskine”, siger Charlotte med et stort smil på læben.

 

Vil du høre interviewet med Charlottes og se hende træne i Ergo Traineren – så klik her

 

Vil du høre mere om ErgoTrainer, så kontakt os i dag på tlf. 70273720, mail info@winncare.dk eller se mere HER 

Din kurv er tom.