BLOG

Er det tid til at udskifte jeres loftlift?

Er jeres nuværende loftlift ved at være udtjent? Har I haft den i mere end 8 år? Så er det måske på tide at overveje at få den udskiftet til en ny.

Winncare tilbyder at udskifte jeres nuværende loftlift (uanset mærke og model) med en ny Luna IPx4 loftlift med alle opdaterede features og 5 års garanti*
– endda til en helt speciel kampagnepris.

Vi sørger selvfølgelig for, at din nye lift passer til netop dine skinner.

Læs mere om Luna IPx4 lige her eller kontakt en af vores salgskonsulenter i dag for at høre mere om kam­pagnen og dine muligheder.

Vi sidder klar til at finde den bedste løsning sammen med dig.

Tlf.: 7027 3720 / Mail: info@winncare.dk

*5 års garanti gælder Luna løftemodul excl. håndbetjening, strop og batteri.

Seneste nyt


Helligdage

Vi gør opmærksom på, at Winncare holder lukket i forbindelse med følgende helligdage: 14.-18. april (Påske), 13. maj (Store Bededag), 26.-27. maj (Kristi Himmelfart), 6. juni (2. Pinsedag)


Den nye Stellar 170

Stålift med 170 kg løftekapacitet: Vi har beholdt de bedste features fra vores bestseller inden for stålifte og tilføjet nye detaljer og forbedringer.


Danske Fysioterapeuters Fagkongres

Den 16.-18. marts danner Odense Congress Center for 7. gang rammen om Danske Fysioterapeuters Fagkongres. Som noget helt nyt, har vi i år fået mulighed for at invitere gæster med til den eksklusive udstilling. Det betyder, at selvom du ikke deltager på kongressen, får du adgang til at opleve den store udstilling spækket med spændende nye produkter og løsninger.