BLOG

COVID-19 forholdsregler

Winncare Nordic / COVID-19

Corona/COVID-19 har for alvor spredt sig i Danmark og i resten af verden. Hos Winncare Nordic følger vi nøje udviklingen og myndighedernes anbefalinger og retningslinjer.

Montager og service- og kundebesøg

Da vi primært opererer i sundhedssektoren, herunder plejehjem og hospitaler, har vi fuld forståelse og respekt for både regeringens og de enkelte afdelingers beslutning om at minimere/frabede sig besøg udefra – herunder af vores montører, servicefolk og konsulenter.

I forhold til de kunder, som endnu ikke har sat restriktioner herfor, har vi iværksat procedurer og ordninger for vores medarbejdere, som sikrer at vi fortsat kan servicere vores kunder på det samme serviceniveau, vores kunder normalt oplever.

Øvrige medarbejdere/administration

I tråd med den danske regerings opfordring til private virksomheder om så vidt muligt at muliggøre, at der arbejdes hjemmefra, har vi besluttet, at de af vores medarbejdere, der har mulighed for det, skal arbejde hjemmefra.

I tillæg hertil kan vi oplyse, at vi følger vores normale åbningstider, dvs.
Man, tirs, ons, tors: 8.00-16.00
Fre: 8-15:30

Besøg på Winncare Nordics matrikel

Alle planlagte mødeaktiviteter i huset er foreløbig blevet udskudt eller omlagt til telefon- eller Skype-møder. Vogn- og fragtmænd kan fortsat levere og afhente varer på matriklen – vi henviser dog til myndighedernes råd og retningslinjer, bl.a. om ikke at give hånd samt at holde min. 2 meters afstand til hinanden.

Ovenstående tiltag er i tråd med regeringens ønske om, at alle gør hvad de kan for at minimere effekterne for erhvervsaktiviteten i samfundet af de nye tiltag i denne vanskelige periode.
Hos Winncare Nordic vil vi selvfølgelig gøre vores til at afbøde smitten med coronavirus. Derforhar vi bedt vores medarbejdere om at følge alle forholdsregler, både nuværende og kommende, i tråd med myndighedernes anbefalinger.

Med venlig hilsen
Morten Kristensen
CEO, Winncare Nordic

Seneste nyt


Velkommen til 2020

Hele Winncare Nordic-teamet ønsker dig et rigtig godt nytår – vi håber, at du kom godt ind i 2020. Vi vil samtidig takke for et begivenhedsrigt 2019, hvor vi blandt andet fik afsluttet tre store loftlift-projekter


Oppustelige hjælpemidler

Vores søsterselskab, Mangar, har produceret en fin produktrække af hjælpemidler til afhjælpning efter faldulykker, samt hjælp til selvhjælp, når brugeren skal op af lænestolen eller op i sengen eller ned i badekarret – og op igen.


Winncare Nordic udvider salgsteamet

Winncare Nordic har udvidet og styrket sit salgsteam på det danske marked og har hentet en tidligere kollega hjem til stillingen.