BLOG

COVID-19 forholdsregler

Winncare Nordic / COVID-19

Corona/COVID-19 har for alvor spredt sig i Danmark og i resten af verden. Hos Winncare Nordic følger vi nøje udviklingen og myndighedernes anbefalinger og retningslinjer.

Montager og service- og kundebesøg

Da vi primært opererer i sundhedssektoren, herunder plejehjem og hospitaler, har vi fuld forståelse og respekt for både regeringens og de enkelte afdelingers beslutning om at minimere/frabede sig besøg udefra – herunder af vores montører, servicefolk og konsulenter.

I forhold til de kunder, som endnu ikke har sat restriktioner herfor, har vi iværksat procedurer og ordninger for vores medarbejdere, som sikrer at vi fortsat kan servicere vores kunder på det samme serviceniveau, vores kunder normalt oplever.

Øvrige medarbejdere/administration

I tråd med den danske regerings opfordring til private virksomheder om så vidt muligt at muliggøre, at der arbejdes hjemmefra, har vi besluttet, at de af vores medarbejdere, der har mulighed for det, skal arbejde hjemmefra.

I tillæg hertil kan vi oplyse, at vi følger vores normale åbningstider, dvs.
Man, tirs, ons, tors: 8.00-16.00
Fre: 8-15:30

Besøg på Winncare Nordics matrikel

Alle planlagte mødeaktiviteter i huset er foreløbig blevet udskudt eller omlagt til telefon- eller Skype-møder. Vogn- og fragtmænd kan fortsat levere og afhente varer på matriklen – vi henviser dog til myndighedernes råd og retningslinjer, bl.a. om ikke at give hånd samt at holde min. 2 meters afstand til hinanden.

Ovenstående tiltag er i tråd med regeringens ønske om, at alle gør hvad de kan for at minimere effekterne for erhvervsaktiviteten i samfundet af de nye tiltag i denne vanskelige periode.
Hos Winncare Nordic vil vi selvfølgelig gøre vores til at afbøde smitten med coronavirus. Derforhar vi bedt vores medarbejdere om at følge alle forholdsregler, både nuværende og kommende, i tråd med myndighedernes anbefalinger.

Med venlig hilsen
Morten Kristensen
CEO, Winncare Nordic

Seneste nyt


Er det tid til at udskifte jeres loftlift?

Er jeres nuværende loftlift ved at være udtjent? Har I haft den i mere end 8 år? Så er det måske på tide at overveje at få den udskiftet til en ny. Winncare tilbyder at udskifte jeres nuværende loftlift (uanset mærke og model) med en ny Luna IPx4 loftlift med alle opdaterede features og 5 års garanti* – endda til en helt speciel kampagnepris. Vi sørger selvfølgelig for, at din nye lift passer til netop dine skinner.


Helligdage

Vi gør opmærksom på, at Winncare holder lukket i forbindelse med følgende helligdage: 14.-18. april (Påske), 13. maj (Store Bededag), 26.-27. maj (Kristi Himmelfart), 6. juni (2. Pinsedag)


Den nye Stellar 170

Stålift med 170 kg løftekapacitet: Vi har beholdt de bedste features fra vores bestseller inden for stålifte og tilføjet nye detaljer og forbedringer.