BLOG

Winncare søger salgskonsulent med fysioterapeutisk baggrund

Vi søger en ny kollega, som har lyst til at blive en del af vores Winncare-team med fokus på salg af vægtaflastningssystemet ErgoTrainer.
Du vil komme til at udvikle og vedligeholde både eksisterende og potentielle kunderelationer i hele Danmark via aktivt salg, workshops og sparring. Din baggrund som fysioterapeut giver dig et solidt udgangspunkt for at forstå kundernes behov samt at kunne rådgive kunden under hele beslutnings- og købsprocessen.

Om Ergo Trainer (klik her og se videopræsentation):
• ErgoTrainer er et lofthængt vægtaflastningssystem, udviklet i samarbejde med Center for Hjerneskade i København.
• Vægtaflastning gør det muligt at påbegynde genoptræning tidligere efter skader og dermed mindske sekundære følger af inaktivitet. Samtidig muliggøres intensivering af træningen uden risiko for overbelastningsskader.
• Ergo Trainer er det mest alsidige dynamiske vægtaflastningssystem på markedet, og kan bruges til stort set alle øvelser og alt fitnessudstyr
• Ergo Trainer er for alle; fra meget svækkede neurologiske patienter til elitesportsudøvere.

Om din fremtidige arbejdsplads
Winncare Danmark er en del af en større koncern med søsterselskaber i flere lande. Du vil være tilknyttet Winncare Danmark, som er beliggende i Korsør, men du bruger størstedelen af din tid ”der, hvor det sker”, nemlig ude hos kunderne (private og offentlige genoptræningsklinikker, sygehuse og institutioner etc.). Alt efter, hvor du bor i landet, vil der være mulighed for en base på vores hovedkontor eller etablering af hjemmekontor.

Om dig
Rent faglig forventer vi, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som fysioterapeut, hvor du har opnået en bred forståelse for faget, og hermed formår at møde og kommunikere med kunderne på deres niveau. Du bliver Winncares Ergo Trainer ekspert, så du skal samtidig kunne formidle din viden på en måde, hvor alle er med – herunder dine kolleger i ind- og udland, som skal klædes på til at sælge Ergo Trainer bedst muligt. Vi forventer, at:
• du er disciplineret og har evnen til at strukturere din egen arbejdsdag
• du har dokumenteret salgserfaring
• du er åben og imødekommende med en professionel fremtoning
• du trives i rollen som salgskonsulent og forstår vigtigheden af en god kunderelation.

Øvrigt
• Det er en fordel, men ikke en betingelse, at du bor centralt i landet, f.eks. Fyn eller Trekantsområdet.
• Du behersker Office-pakken.
• Det er et krav, at du har kørekort (B). Vi stiller bil til rådighed.
• Du kan kommunikere skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.
• Du har evnen til at se muligheder til brug for udarbejdelse af den optimale løsning for vores kunder.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO Morten Andersen på M: +45 29 47 30 60 eller Senior Research Consultant Elisabeth Haun på M: +45 28 90 33 88. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Søg dette job >> https://uhc.dk/ledige-stillinger/salgskonsulent-produktspecialist/

Seneste nyt


Luna Sky

I snart to årtier har vores Luna loftlift bidraget til en bedre og langt mindre anstrengende forflytningsproces for plejepersonalet rundt om i Danmark og ude i verden. De fleste rum opfylder betingelserne for opsætning af en loftlift, men nogle gange kan en lav loftshøjde blive en udfordring i forhold at skabe tilstrækkelig løftehøjde til forflytningen. For at imødegå denne udfordring og hente mere løftehøjde, har vi designet Luna Sky.


Health & Rehab 2021

Vi glæder os til endelig at kunne mødes med kunder, samarbejdspartnere og kolleger i branchen, når vi samles igen til Health & Rehab i Bella Center Copenhagen fra den 16. - 18. November 2021.


Gør vandets terapeutiske egenskaber tilgængeligt for alle

Muligheden for at bevæge sig i vand giver personer med funktionsnedsættelse en helt anden form for frihed end ved aktivitet