BLOG

Health & Rehab 2021

Vi glæder os til endelig at kunne mødes med kunder, samarbejdspartnere og kolleger i branchen, når vi samles igen til Health & Rehab i Bella Center Copenhagen fra den 16. - 18. November 2021.

Du finder Winncare på stand nr. C3-022, hvor vi glæder os til at få en god dialog om bl.a. den gode forflytning samt tryksårsforebyggende produkter. Netop tryksår sætter messen ekstra fokus på tirsdag den 16. november, hvor der afholdes gratis MasterClass om forebyggelse af trykskader ved prof. Dimitri Beekmann & hans Ph.D studerende Anika Fourie.

Vi ser frem til tre spændende dage på Health & Rehab, som åbnes tirsdag den 16. november kl. 10.00 af ingen mindre end komiker og foredragsholder, Mette Frobenius, og læge og journalist, Peter Qvortrup Geisling.

Har du endnu ikke tilmeldt dig, kan du hente din adgangsbillet ganske gratis lige her: https://www.health-rehab.dk/nyheder/2021/august/hent-din-gratis-adgangsbillet-her/

Let’s meet again!

Seneste nyt


Er det tid til at udskifte jeres loftlift?

Er jeres nuværende loftlift ved at være udtjent? Har I haft den i mere end 8 år? Så er det måske på tide at overveje at få den udskiftet til en ny. Winncare tilbyder at udskifte jeres nuværende loftlift (uanset mærke og model) med en ny Luna IPx4 loftlift med alle opdaterede features og 5 års garanti* – endda til en helt speciel kampagnepris. Vi sørger selvfølgelig for, at din nye lift passer til netop dine skinner.


Helligdage

Vi gør opmærksom på, at Winncare holder lukket i forbindelse med følgende helligdage: 14.-18. april (Påske), 13. maj (Store Bededag), 26.-27. maj (Kristi Himmelfart), 6. juni (2. Pinsedag)


Den nye Stellar 170

Stålift med 170 kg løftekapacitet: Vi har beholdt de bedste features fra vores bestseller inden for stålifte og tilføjet nye detaljer og forbedringer.