BLOG

Danske Fysioterapeuters Fagkongres

Den 16.-18. marts danner Odense Congress Center for 7. gang rammen om Danske Fysioterapeuters Fagkongres.

Som noget helt nyt, har vi i år fået mulighed for at invitere gæster med til den eksklusive udstilling.

Det betyder, at selvom du ikke deltager på kongressen, får du adgang til at opleve den store udstilling spækket med spændende nye produkter og løsninger.

Vi står klar på stand 3015 til at demonstrere vores ErgoTrainer og få en snak med dig om vægtaflastning - og der er selvfølgelig også mulighed for at prøve ErgoTrainer på egen krop.

Registrer dig som besøgende på udstillingen, og kig forbi vores stand til en snak, mens vi byder på lidt til maven og ganen.

Du kan registrere dig lige her.

​​Udstillingen er åben for inviterede gæster*:
Onsdag den 16. marts kl. 10–18
Torsdag den 17. marts kl. 10.30—18
Fredag den 18. marts kl. 9–17

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

*Inviterede gæster er med tilknytning til sundhedssektoren; fx. sundhedspersonale, ergoterapeuter, sygeplejersker, læger, herunder også indkøbere m.fl.

Vi glæder os til at se dig!

pdf/Invitation_til_udstilling_v_Danske_Fysioterapeuters_Fagkongres.pdf

Seneste nyt


Er det tid til at udskifte jeres loftlift?

Er jeres nuværende loftlift ved at være udtjent? Har I haft den i mere end 8 år? Så er det måske på tide at overveje at få den udskiftet til en ny. Winncare tilbyder at udskifte jeres nuværende loftlift (uanset mærke og model) med en ny Luna IPx4 loftlift med alle opdaterede features og 5 års garanti* – endda til en helt speciel kampagnepris. Vi sørger selvfølgelig for, at din nye lift passer til netop dine skinner.


Helligdage

Vi gør opmærksom på, at Winncare holder lukket i forbindelse med følgende helligdage: 14.-18. april (Påske), 13. maj (Store Bededag), 26.-27. maj (Kristi Himmelfart), 6. juni (2. Pinsedag)


Den nye Stellar 170

Stålift med 170 kg løftekapacitet: Vi har beholdt de bedste features fra vores bestseller inden for stålifte og tilføjet nye detaljer og forbedringer.