BLOG

Den nye Stellar 170

Stellar 170 er udviklet til forflytning af brugere med ståfunktion, som til en vis grad selv kan assistere ved forflytning.

Stellar 170 er designet således, at kroppens naturlige bevægelsesmønster efterlignes bedst muligt under løft, og når brugeren sænkes igen.

Ståliftens løftearm er forsynet med to håndtag i vandret position, som giver en naturlig placering af brugerens hænder under forflytningen. Understellets og fodpladens udformning giver god plads til henholdsvis brugerens ben og fødder, hvilket giver en sikker og behagelig forflytning. Knæpuden justeres nemt i højde og dybde, med henblik på at yde borgeren den optimale støtte under forflytningen.

Winncares unikke patenterede sejlkroge gør sejlpåsætning nem og sikker. Den polstrede knæstøtte kan justeres både i højde og vinkel for at opnå den optimale støtte for den enkelte bruger. God hygiejne er vigtigere end nogensinde før. Derfor har vi sørget for rene overflader uden kanter, hvilket gør det væsentlig nemmere at rengøre liften.

Anvendes ved
•Forflytning af borgere med standfunktion.
•Forflytning fra seng til stol eller stol til stol.
•Til vedligeholdelse af standfunktion
•Ved forflytning i hjemmet, på plejecenter eller på hospital.

Seneste nyt


Er det tid til at udskifte jeres loftlift?

Er jeres nuværende loftlift ved at være udtjent? Har I haft den i mere end 8 år? Så er det måske på tide at overveje at få den udskiftet til en ny. Winncare tilbyder at udskifte jeres nuværende loftlift (uanset mærke og model) med en ny Luna IPx4 loftlift med alle opdaterede features og 5 års garanti* – endda til en helt speciel kampagnepris. Vi sørger selvfølgelig for, at din nye lift passer til netop dine skinner.


Helligdage

Vi gør opmærksom på, at Winncare holder lukket i forbindelse med følgende helligdage: 14.-18. april (Påske), 13. maj (Store Bededag), 26.-27. maj (Kristi Himmelfart), 6. juni (2. Pinsedag)


Danske Fysioterapeuters Fagkongres

Den 16.-18. marts danner Odense Congress Center for 7. gang rammen om Danske Fysioterapeuters Fagkongres. Som noget helt nyt, har vi i år fået mulighed for at invitere gæster med til den eksklusive udstilling. Det betyder, at selvom du ikke deltager på kongressen, får du adgang til at opleve den store udstilling spækket med spændende nye produkter og løsninger.