Nyheder

COVID-19 forholdsregler

Winncare Nordic / COVID-19

Corona/COVID-19 har for alvor spredt sig i Danmark og i resten af verden. Hos Winncare Nordic følger vi nøje udviklingen og myndighedernes anbefalinger og retningslinjer.

Montager og service- og kundebesøg

Da vi primært opererer i sundhedssektoren, herunder plejehjem og hospitaler, har vi fuld forståelse og respekt for både regeringens og de enkelte afdelingers beslutning om at minimere/frabede sig besøg udefra – herunder af vores montører, servicefolk og konsulenter.

I forhold til de kunder, som endnu ikke har sat restriktioner herfor, har vi iværksat procedurer og ordninger for vores medarbejdere, som sikrer at vi fortsat kan servicere vores kunder på det samme serviceniveau, vores kunder normalt oplever.

Øvrige medarbejdere/administration

I tråd med den danske regerings opfordring til private virksomheder om så vidt muligt at muliggøre, at der arbejdes hjemmefra, har vi besluttet, at de af vores medarbejdere, der har mulighed for det, skal arbejde hjemmefra.

I tillæg hertil kan vi oplyse, at vi følger vores normale åbningstider, dvs.
Man, tirs, ons, tors: 8.00-16.00
Fre: 8-15:30

Besøg på Winncare Nordics matrikel

Alle planlagte mødeaktiviteter i huset er foreløbig blevet udskudt eller omlagt til telefon- eller Skype-møder. Vogn- og fragtmænd kan fortsat levere og afhente varer på matriklen – vi henviser dog til myndighedernes råd og retningslinjer, bl.a. om ikke at give hånd samt at holde min. 2 meters afstand til hinanden.

Ovenstående tiltag er i tråd med regeringens ønske om, at alle gør hvad de kan for at minimere effekterne for erhvervsaktiviteten i samfundet af de nye tiltag i denne vanskelige periode.
Hos Winncare Nordic vil vi selvfølgelig gøre vores til at afbøde smitten med coronavirus. Derforhar vi bedt vores medarbejdere om at følge alle forholdsregler, både nuværende og kommende, i tråd med myndighedernes anbefalinger.

Med venlig hilsen
Morten Kristensen
CEO, Winncare Nordic

Seneste nyt


Velkommen til Jesper!

Det er med stor glæde, at vi kan byde Jesper Toft velkommen hos Winncare. Den 10. august 2022 er Jesper startet som Projektansvarlig i vores salgsteam, hvor han kommer til at gå forrest, når det kommer til salg og kundekontakt inden for vores Luna loftlift- og skinneprogram.


Mod alle odds efter rygoperation: Nu kan Karina løbe igen

Efter en stivgørende rygoperation i 2019 sagde lægerne til Karina Gravesen, at hun ikke skulle regne med at komme til at løbe igen. Men nu er Karina blevet introduceret for ErgoTrainer og vægtaflastet træning hos FYSHUSET i Korsør - og kan nu løbe igen. Se og hør Karinas historie her


Mød Winncare på Fagligt Træf 2022

På Fagligt Træf 2022 glæder vi os meget til at få en snak med dig om den gode forflytning og de muligheder, vores hjælpemidler kan give dig i dit daglige arbejde. Temaet for årets træf er "Forflyt med omtanke" og du kan læse mere om programmet her: https://www.forflyt.dk/arrangementer/fagligt-traef-2022/om-fagligt-traef-2022 Vi glæder os til at se dig.