GRUPPEN

WINNCARE-gruppen er specialiseret i medicinsk udstyr og repræsenteret af 5 datterselskaber: ASKLE SANTE, MEDICATLANTIC, WINNCARE SPAIN, WINNCARE TUNISIA, WINNCARE GMBH og serviceafdelingen WINNCARE SERVICES.

WINNCARE France – førende inden for værelsesudstyr

Vedlagt finder du vores certifikater ISO 13485, Qualité-environnement, Sécurité (Kvalitet-miljø- sikkerhed) og håndbogen til QSE Winncare France med vores QSE-politik.


Virksomheden ASKLE SANTE er specialiseret i fremstilling af medicinsk udstyr til støtte til behandling og forebyggelse af liggesår et af tekniske holdningsforbedrende hjælpemidler (DATP) stilet til miljøer af ældre og/eller handicappede og/eller syge mennesker. Produktionsenheden for medicinsk udstyr ligger i den sydfranske by Nimes.


ASKLE SANTEs system til forvaltning af kvalitet, sikkerhed og miljø er certificeret som værende i overensstemmelse med følgende standarder: ISO 13485, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Vedlagt finder du vores certifikater :ISO 13485, Qualité-environnement, Sécurité og håndbogen til lokaliteten ASKLE SANTE..L'Europe s'engage

Vores industrielle datterselskab MEDICATLANTIC er specialiseret i fremstilling af medicinsk udstyr, plejesenge og hospitalsinventar til miljøer af ældre og/eller handicappede og/eller syge mennesker. Produktionsenheden for medicinsk udstyr befinder sig i det nordlige Vendée-departement, i kommunen Saint-Paul-Mont-Penit.

MEDICATLANTIC anvender et system til forvaltning af kvalitet, sikkerhed og miljø der er certificeret som værende i overensstemmelse med følgende standarder: ISO 13485, ISO 9001 og ISO 14001.


Vedlagt finder du vores certifikater ISO 13485, Qualité-environnement samt samt håndbogen til produktionsstedet MEDICATLANTIC.


Virksomheden WINNCARE SPAIN er specialiseret i fremstilling af medicinsk udstyr, personløftereog produkter til støtte i seng eller kørestol stilet til miljøer af ældre og/eller handicappede og/eller syge mennesker. Produktionsenheden for medicinsk udstyr ligger i Valencia i det sydøstlige Spanien. Se venligst vedlagt vores ISO 13485-certifikat.


WINNCARE TUNISIA blev oprettet i januar 2011 og er specialiseret i fremstilling af tilbehør til medicinsk udstyr (pudebetræk, madrasser der bidrager til forebyggelse af liggesår, remme til personløftere) og andre tekstilprodukter.
WINNCARE TUNISIA er et datterselskab i Winncare-gruppen beliggende på boulevard de l'Environnement, 5180 Ksour-Essef i den tunesiske Mahadia-provins.

WINNCARE SERVICES, ligeledes oprettet i januar 2011, er specialiseret i at ledsage tjenesteudbydere, der ønsker at styrke deres tekniske ekspertise inden for produkter og tilhørende servicer.
Winncare Services er et kvalitetskoncept, der bygger på godkendt referencesystem, som distributører af medicinsk udstyr frivilligt har tilsluttet sig. Winncare Services tilbyder uddannelse, rådgivning, ekspertise (revision og kvalitetskontrol), forebyggende og udbedrende vedligeholdelsesarbejde, vedligeholdelse og desinfektion af udstyr på en vegne af en tjenesteudbyder eller en institution - med forbehold.
Læs om os under rubrikken Winncare Services på vores hjemmeside.

WINNCARE-gruppens datterselskaber har som mission at udforme, fremstille og markedsføre medicinsk udstyr, der svarer til vores kunders behov, beregnet som støtte ældre, der ønsker at forblive i deres eget hjem, og til institutioner (læge- og socialcentre).