?>

GRUPPEN

WINNCARE France

ASKLE SANTE er specialiseret i fremstilling af medicinsk udstyr til støtte til behandling og forebyggelse af liggesår et af tekniske holdningsforbedrende hjælpemidler (DATP) stilet til miljøer af ældre og/eller handicappede og/eller syge mennesker. Produktionsenheden for medicinsk udstyr ligger i den sydfranske by Nimes.

MEDICATLANTIC er specialiseret i fremstilling af medicinsk udstyr, plejesenge og hospitalsinventar til miljøer af ældre og/eller handicappede og/eller syge mennesker. Produktionsenheden for medicinsk udstyr befinder sig i det nordlige Vendée-departement, i kommunen Saint-Paul-Mont-Penit.

WINNCARE NORDIC

blev stiftet i 2015, da de to danske hjælpemiddelproducenter, Ergolet og Borringia, blev opkøbt af Winncare Group. Winncare Nordic er specialiseret inden for forflytningshjælpemidler og er især kendt for loftliften Luna.

WINNCARE POLAND

består af fabrikken i Jasień, hvor der primært produceres forflytnings- og hygiejnehjælpemidler samt salgsafdelingen i Waszawa.

WINNCARE UK

har kontor i Stockport samt salgsrepræsentanter i hele Storbritannien.

WINNCARE SPAIN

er specialiseret i fremstilling af medicinsk udstyr, personløftere og produkter til støtte i seng eller kørestol stilet til miljøer af ældre og/eller handicappede og/eller syge mennesker. Produktionsenheden for medicinsk udstyr ligger i Valencia i det sydøstlige Spanien.

WINNCARE TUNISIA

blev stiftet i januar 2011 og er specialiseret i fremstilling af tilbehør til medicinsk udstyr (pudebetræk, madrasser der bidrager til forebyggelse af liggesår, remme til personløftere) og andre tekstilprodukter. WINNCARE TUNISIA finder du i den tunesiske Mahadia-provins.