HISTORIE

WINNCARE-gruppens målgruppe er plejekrævende ældre på plejehjem eller i hjemmepleje, i Frankrig eller andre europæiske lande.

I februar 2004 køber WINNCARE-gruppen virksomheden ASKLESANTE, lederen på det franske marked for hjælpemidler til forebyggelse og behandling af liggesår. Udbuddet består af en komplet serie af madrasser, puder og placeringstilbehør til forebyggelse af liggesår og til komfort. ASKLESANTE har udviklet en stor knowhow og er en af de få fabrikanter, der i mange år allerede har kunnet tilbyde et komplet sortiment af højteknologiske produkter (polyurethanteknologier, statisk luft og motoriseret luft siden 2005).

I juli 2004 køber WINNCARE-gruppen virksomheden MEDICATLANTIC, det franske markeds førende producent af plejesenge og møbler til indretning af socialmedicinske institutioner og støtte i hjemmet.

I juli 2005 køber WINNCARE-gruppen virksomheden VIRMEDIC, der fremstiller personløftere og distribuerer ASKLESANTE på det spanske marked.

En april 2009 blev strategien videreudviklet med henblik på at sikre vækst på det europæiske marked. Den forretningsmæssige virksomhedsledelse og marketing blev tilpasset, såvel som salgsteams. Mange projekter, produkter og servicer er blevet iværksat eller er undervejs, forbundet med fornyende projekter, der bidrager til gruppens kommercielle succes.

I september 2012 I september 2012 blev Philippe Chêne udnævnt til generaldirektør for WINNCARE-gruppen. Philippe Chêne er ekspert inden for farmaceutisk industri og medicinsk udstyr. Førhen beklædte han stillingen som præsident/generaldirektør for Frankrig i Baxter Healthcare (2002-10). Ledelsen omfatter iværksættelsen af en udviklingsstrategi for gruppen.

I november 2015 bliver virksomheden VIRMEDIC til WINNCARE SPAIN.

I dag hidrører ca. 60% af WINNCARE-gruppens indtægter fra produkter stilet til støtte i hjemmet og styrker dens stilling som markedsførende leverandør til plejehjem, hvilket giver forhåbninger om at nå resultater på linje med de fastsatte mål.

Udviklingen af udbud, der omfatter seng og madras, af en serie med motoriseret luft, som opfylder 99,8% af behovet, samt af en serie til hospitalsbrug, kompletterer de aktuelle produktserier. Siden marts 2010 garanterer disse serier vores kommercielle succes og styrker vores kunders tillid.

Lanceringen af Winncare Services i starten af 2011 er et middel til løbende at forbedre vores ledsagelse af de tjenesteydere, der sikrer leveringen af vores produkter på hele området med størst mulig professionalisme.

History Winncare Group