INGO TIL INVESTORERNE

WINNCARE-gruppen samarbejder med specialister fra den (para)medicinske verden for at udvikle et sortiment af medicinsk udstyr, der er tilpasset behandlede personer og plejere.
Groupe IDI

IDI har igennem mere end 40 år specialiseret sig i at ledsage små og mellemstore virksomheder. Gruppen forvalter i dag over 4,1 milliarder aktiver.

Lige fra starten har IDI koncentreret sin strategi om iværksætterånd, innovation og reaktionsevne. Disse tre hovedindsatsområder for gruppen sikrer fortsat dens succes den dag i dag.

IDI kan investere såvel på egne vegne som på vegne af tredjepart, og det i forbindelse med alle former for investeringserhverv. Gruppen råder over betydelige ressourcer til over tid at ledsage udviklingen af de virksomheder, den investerer i, ved deres lederes side. Som en anden vækstdetektor satser IDI på fremtidens guldgruber. Gruppens mål er at udstyre disse virksomheder med de menneskelige og økonomiske midler til at booste deres udvikling, at ledsage deres vækst og at hjælpe dem til at løfte deres udfordringer og udnytte deres potentiale.

Denne overenskomst er et led i IDI´s vilje til at støtte WINNCARE og WINNCAREs ledelse i virksomhedens udviklingsprojekt i Frankrig og Europa.
WINNCARE-gruppen samarbejder med specialister fra den (para)medicinske verden for at udvikle et sortiment af medicinsk udstyr, der er tilpasset behandlingskrævende, ældre eller handicappede personer samt social- og sundhedsarbejdere. Vores mål er at forbedre servicer, kvaliteten af sundhedspleje og patienternes livskvalitet ved at tilbyde effektive tjenesteydelser og produkter af høj kvalitet.
WINNCAREs vækststrategi hviler på tre vektorer: innoverende produkter, vækst i eksportsalget og fokus på muligheder for ekstern vækst.

Marco de Alfaro, Meddirektør af IDI, påpeger: “WINNCARE tiltrækker os med sin placering på et marked i befolkningsvækst (de forsørgelsesmæssigt afhængige) af produkter med gode afsætningsmuligheder, da de tillader besparelser og reducering af smerter (forebyggelse af sår, støtte af patienten i eget hjem mm.) Vi blev desuden imponeret over ledelsesteamet, som har, hvad der skal til for, med IDI´s støtte, at berige gruppen med en ny dimension. ”

Philippe Chêne, Præsident for WINNCARE, tilføjer:: “Ledelsen og undertegnede er både stolte over den tillid til os, som IDI udviser ved sin investering i WINNCARE, og sikre på, at dette udgør en vigtig etape i styrkelsen af vores førerposition på det franske – og snart det europæiske – marked for plejesenge og anordninger til forebyggelse af liggesår.”

Groupe IDI – 18, avenue Matignon 75008 PARIS - www.idi.fr