VORES VÆRDIER

 

VORES VISION
VÆRE FØRENDE INDEN FOR LØSNINGER TIL FORSØRGELSESMÆSSIGT AFHÆNGIGE PERSONER OG DERES PLEJEPERSONALE

RESPEKT

En væsentlig del af vores engagement består i at overholde reglerne for god praksis, at være lydhør over for forventninger og at værne om oprigtigheden i vores indbyrdes forhold. Vores tilstedeværelse ”i marken” er total, takket være et netværk af udbydere af tjenesteydelser ledsaget af vores team. Deres kompetencer hviler på deres tekniske, lovmæssige og medicinske kompetencer.

AMBITION

Siden 2005 har vi markedsført over 20 nye produkter, opnået 8 patenter og beskyttet knap 10 mærker, verden over. Vi samarbejder med specialister fra sundhedsvæsenet for at designe de bedst egnede produkter og muliggøre løbende forbedringer af dem.

ANSVAR

Vi forpligter os til en etisk adfærd over for alle vores interessenter (medarbejdere, kunder, patienter, miljøet...) Vores virksomheder er certificerede efter de strengeste standarder og er involveret i en strategi for bæredygtig udvikling. Vores produkter er attesteret af anerkendte organer. Deres effektivitet og modstandsdygtighed underbygges i mange kliniske undersøgelser.

ENTUSIASME

Hos Winncare forenes entusiasmen med smagen for udfordringer, ytringsfrihed og trivsel på arbejdspladsen. Entusiasme er en stærk drivkraft for engagement på såvel individuelt som kollektivt plan. Derfor giver den os mulighed for at fokusere vores motivation og lyst på positive handlinger med et højt trivsels- og succespotentiale.