VORES VÆRDIER

 

Winncare Nordics mål og værdier

Vores mål er at være med til at forbedre arbejds- og hverdagslivet hos ansatte og brugere inden for sundheds- og velfærdsområdet.
Vi vil bidrage til at gøre livet bedre og nemmere for mennesker med nedsat funktionsevne. Samtidig er plejens fysiske arbejdsmiljø en lige så høj prioritet, da det er dem, er afhængige af hjælpemidlerne i deres daglige arbejde.

Derfor arbejder vi ud fra følgende deviser:

Vi lytter og lærer

Vi vil åbent og nysgerrigt lytte til og lære fra alle led i købs- og brugskonteksten; fra beslutningstager, til plejer og til borger. Vi opfanger alle vigtige branche-, sundheds- og samfundsmæssige impulser, og tilpasser os de faktorer, der berører os og vores produkter.

Vi leverer og løfter

Når vi har lyttet og lært, kan vi levere de mest effektive og bedst tilpassede produkter på markedet. Vi vil hele tiden sørge for at udvikle og løfte vores produkter til højeste niveau.

Vi er lige, hvor du er

Når vi leverer, sørger vi for at følge vores produkter helt til dørs. Vi vil altid stille os til rådighed, når der er brug for vores råd, viden og ekspertise.

Vores team er her for dig

Alle hos Winncare Nordic – fra udviklere til konsulenter. Fra vores kolleger på lageret til vores kundeserviceteam – gør alt for at levere de bedste produkter og den bedste service til vores kunder og brugere.

Vores kompetente team af produktspecialister, ingeniører og teknikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde og implementere den bedste løsning til din arbejdsplads eller projekt.

Kontakt os i dag på +4570273720 eller mail info@winncare.dk for en uforpligtende snak om dine behov og de muligheder, vores produkter giver dig, dit projekt eller din arbejdsplads.