VORES VÆRDIER

 

Vores vision:
at være den ledende leverandør af løsninger til mennesker med funktionsnedsættelse og deres plejere

 

 

Respekt

Vores produkter og løsninger er skabt med respekt og omsorg for mennesker og for miljøet. De er af højeste kvalitet og lever op til de højeste standarder – og altid med slutbrugeren i fokus. For at vi kan yde vores bedste, er vi afhængige af vores kollegers viden, evner, integritet og sans for samarbejde. Derfor arbejder vi for at skabe et miljø med gensidig respekt, inklusion og ansvarlighed.

Ambition

Siden 2005 har vi lanceret flere end 20 nye produkter på markedet, indgivet 8 patenter og beskyttet over 10 varemærker verden over. Vi arbejder tæt sammen relevante faggrupper for at designe de bedste produkter og løbende videreudvikle og forbedre dem.

Ansvarlighed

Vi tilstræber en etisk korrekt adfærd over for alle vores interessenter, herunder medarbejdere, kunder, brugere og miljøet. Vores virksomheder er certificeret i henhold til de højeste standarder og er forpligtet til en bæredygtig udviklingstilgang.

Entusiasme

Hos Winncare værdsætter vi menneskers forskellighed, og den enkelte medarbejders trivsel på arbejdspladsen er afgørende for motivation og fremdrift. Entusiasme er en stærk drivkraft for involvering, både individuelt og kollektivt. Det skaber motiverede medarbejdere, som kan mærke, at de udvikler sig positivt i deres arbejde, og dermed bidrager til virksomhedens overskud på alle parametre.