?>

SKEJBY HOSPITALWinncare har leveret rumdækkende systemer til intensivafdelingen på Skejby Sygehus. De moderne stuer og tilhørende badeværelser er blevet udstyret med 75 mm loftskinner, samt 135 mm travers, som kan løfte patienter på helt op til 275 kg. Pga. nedsænkede lofter er de rumdækkende systemer sat op med vores justerbare stag som er nemme for installatører at arbejde med.

I de bariatriske stuer er der installeret rumdækkende systemer som kan løfte patienter på op til 400 kg. Disse rum er installeret med dobbelttravers på 6 meter, med en Luna loftlift på hver. Luna Twin består af to sammenkoblede Luna loftlifte, der kan løfte patienter på op til 400 kg. Derudover kan de to loftlifte også benyttes hver for sig som to 275 kg loftlifte. Dermed er denne løsning med dobbelttravers ikke længere nødvendig for have 400 kg løftekapacitet.

Derudover har vi også udviklet et andet system til nedsænkede lofter kaldet AROS. Det er bl.a. blevet brugt til installationen af omkring 500 loftlifte på DNU i Aarhus.


Kontakt

phone +45 70 27 37 20

mail info@winncare.dk