?>

OM WINNCARE

Om Winncare Nordic

Hos Winncare Nordic er vi specialiserede i at fremstille og levere velfærdsteknologiske løsninger til hospitaler, ældrepleje, institutioner og rehabilitering.

Vi tilbyder alt fra loftliftsystemer og skinner, gulvlifte og hygiejneløsninger til plejesenge, madrasser og puder. Vi har også udviklet vægtaflastningssystemet Ergo Trainer, som flere og flere genoptræningsklinikker og fitnesscentre har fået øjnene op for.

Over 30 års ekspertise

Allerede i 1988 blev de første grundsten lagt til den virksomhed, du i dag kender som Winncare Nordic. Dengang blev vi stiftet i Korsør under navnet Ergolet, og det hed vi faktisk helt frem til 2015. Her blev vi en del af franske Winncare Group og sammen med en anden dansk hjælpemiddelfabrikant, Borringia, blev vi til Winncare Nordic.

Vi har stadig base i Korsør, og samtidig har vi en stærk, international position sammen med vores søsterselskaber i Frankrig, Storbritannien, Polen og Spanien.

History Winncare Group

Samme produkter – og større udvalg

Med undtagelse af vores nye navn er alt som det plejer; Ergolet som produktmærke samt den gode og velkendte kvalitet og service fortsætter uforandret. Den eneste ændring for dig er et kæmpe plus i form af et bredere udvalg inden for bl.a. senge, madrasser og puder.