Nyheder

Danske Fysioterapeuters Fagkongres

Den 16.-18. marts danner Odense Congress Center for 7. gang rammen om Danske Fysioterapeuters Fagkongres.

Som noget helt nyt, har vi i år fået mulighed for at invitere gæster med til den eksklusive udstilling.

Det betyder, at selvom du ikke deltager på kongressen, får du adgang til at opleve den store udstilling spækket med spændende nye produkter og løsninger.

Vi står klar på stand 3015 til at demonstrere vores ErgoTrainer og få en snak med dig om vægtaflastning - og der er selvfølgelig også mulighed for at prøve ErgoTrainer på egen krop.

Registrer dig som besøgende på udstillingen, og kig forbi vores stand til en snak, mens vi byder på lidt til maven og ganen.

Du kan registrere dig lige her.

​​Udstillingen er åben for inviterede gæster*:
Onsdag den 16. marts kl. 10–18
Torsdag den 17. marts kl. 10.30—18
Fredag den 18. marts kl. 9–17

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

*Inviterede gæster er med tilknytning til sundhedssektoren; fx. sundhedspersonale, ergoterapeuter, sygeplejersker, læger, herunder også indkøbere m.fl.

Vi glæder os til at se dig!

pdf/Invitation_til_udstilling_v_Danske_Fysioterapeuters_Fagkongres.pdf

Seneste nyt


Mod alle odds efter rygoperation: Nu kan Karina løbe igen

Efter en stivgørende rygoperation i 2019 sagde lægerne til Karina Gravesen, at hun ikke skulle regne med at komme til at løbe igen. Men nu er Karina blevet introduceret for ErgoTrainer og vægtaflastet træning hos FYSHUSET i Korsør - og kan nu løbe igen. Se og hør Karinas historie her


Mød Winncare på Fagligt Træf 2022

På Fagligt Træf 2022 glæder vi os meget til at få en snak med dig om den gode forflytning og de muligheder, vores hjælpemidler kan give dig i dit daglige arbejde. Temaet for årets træf er "Forflyt med omtanke" og du kan læse mere om programmet her: https://www.forflyt.dk/arrangementer/fagligt-traef-2022/om-fagligt-traef-2022 Vi glæder os til at se dig.


Teknisk designer til R&D

Winncare søger en teknisk designer til udvikling og optimering af vores produkter inden for forflytnings- og hygiejneløsninger til hospitaler, ældrepleje, institutioner og rehabilitering. Det er et alsidigt job i et mindre team, hvor du vil være med i hele fasen fra kravspecifikationen, udvikling, test, CE-mærkning.