?>

Nyheder

Danske Fysioterapeuters Fagkongres

Den 16.-18. marts danner Odense Congress Center for 7. gang rammen om Danske Fysioterapeuters Fagkongres.

Som noget helt nyt, har vi i år fået mulighed for at invitere gæster med til den eksklusive udstilling.

Det betyder, at selvom du ikke deltager på kongressen, får du adgang til at opleve den store udstilling spækket med spændende nye produkter og løsninger.

Vi står klar på stand 3015 til at demonstrere vores ErgoTrainer og få en snak med dig om vægtaflastning - og der er selvfølgelig også mulighed for at prøve ErgoTrainer på egen krop.

Registrer dig som besøgende på udstillingen, og kig forbi vores stand til en snak, mens vi byder på lidt til maven og ganen.

Du kan registrere dig lige her.

​​Udstillingen er åben for inviterede gæster*:
Onsdag den 16. marts kl. 10–18
Torsdag den 17. marts kl. 10.30—18
Fredag den 18. marts kl. 9–17

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

*Inviterede gæster er med tilknytning til sundhedssektoren; fx. sundhedspersonale, ergoterapeuter, sygeplejersker, læger, herunder også indkøbere m.fl.

Vi glæder os til at se dig!

pdf/Invitation_til_udstilling_v_Danske_Fysioterapeuters_Fagkongres.pdf

Seneste nyt


Lukkedage i maj

Vi gør opmærksom på, at Winncare holder ekstraordinært lukket på følgende dage i maj 2024: Fredag d. 10. maj Tirsdag, onsdag og torsdag d. 21-23. maj


Winnovation Lab

Hvordan bliver en idé til innovation? Første skridt er at dele den. Vi ved, at der er masser af gode idéer derude, og hos Winncare er vi altid interesserede i at høre om de idéer og tanker, der kan gøre den gode forflytning endnu bedre.


Velkommen til

Vi kan med glæde præsentere vores nyeste spiller på holdet, Rune Kürstein, som har sluttet sig til os som Key Account Manager. Her vil Rune fungere som Winncares danske produktspecialist i vores serie af luftassisterede løftehjælpemidler til afhjælpning efter faldulykker, som vi netop har introduceret på det danske marked.