Nyheder

Velkommen til

Vi kan med glæde præsentere vores nyeste spiller på holdet, Rune Kürstein, som har sluttet sig til os som Key Account Manager. Her vil Rune fungere som Winncares danske produktspecialist i vores serie af luftassisterede løftehjælpemidler til afhjælpning efter faldulykker, som vi netop har introduceret på det danske marked.

Med sin fysioterapeutiske baggrund besidder Rune en dyb forståelse for de særlige behov og udfordringer, som både borger og pleje kan stå over for i forbindelse med faldulykker. Han vil spille en afgørende rolle i at levere løsninger, der ikke kun er effektive, men også skaber værdi for vores kunder.

”Mit drive kommer af at skabe muligheder for mennesker. Med Winncares Falls Management-løsninger er jeg sikker på, vi kan give personalet i plejesektoren nye og bedre muligheder for at give omsorg i situationer med fald. Glæder mig til at møde det dygtige sundhedspersonale vi har i hele Danmark”, siger Rune

Vi er sikre på, at Rune vil bidrage betydeligt til vores virksomheds mission om at gøre en positiv forskel i menneskers liv, og vi ser frem til at se ham trives i sin nye rolle og fortsætte med at udvikle vores kundeforhold.

Velkommen til, Rune!

Seneste nyt


Winnovation Lab

Hvordan bliver en idé til innovation? Første skridt er at dele den. Vi ved, at der er masser af gode idéer derude, og hos Winncare er vi altid interesserede i at høre om de idéer og tanker, der kan gøre den gode forflytning endnu bedre.


Mød Winncare på Velfærdteknologi anno 2023

Så er det igen tid til at blive inspireret og lade op med ny viden til dit arbejde med sundheds- og velfærdsteknologi. Igen i år inviterer CareNet til en dag i velfærdsteknologiens tegn til den nationale konference Velfærdsteknologi anno 2023, som afholdes den 10. oktober 2023 klokken 9:00-16:00 i Odense Congress Center (OCC).


Meet Winncare at UIA World Congress of Architects CPH 2023

We’re proud to announce that we will be exhibiting at UIA World Congress of Architects CPH 2023 in Bella Center, Copenhagen from July 3rd-6th. The 28th World Congress is a chance to make architecture a central tool in achieving the 17 UN Sustainable Development Goals