Nyheder

Den nye Stellar 170

Stellar 170 er udviklet til forflytning af brugere med ståfunktion, som til en vis grad selv kan assistere ved forflytning.

Stellar 170 er designet således, at kroppens naturlige bevægelsesmønster efterlignes bedst muligt under løft, og når brugeren sænkes igen.

Ståliftens løftearm er forsynet med to håndtag i vandret position, som giver en naturlig placering af brugerens hænder under forflytningen. Understellets og fodpladens udformning giver god plads til henholdsvis brugerens ben og fødder, hvilket giver en sikker og behagelig forflytning. Knæpuden justeres nemt i højde og dybde, med henblik på at yde borgeren den optimale støtte under forflytningen.

Winncares unikke patenterede sejlkroge gør sejlpåsætning nem og sikker. Den polstrede knæstøtte kan justeres både i højde og vinkel for at opnå den optimale støtte for den enkelte bruger. God hygiejne er vigtigere end nogensinde før. Derfor har vi sørget for rene overflader uden kanter, hvilket gør det væsentlig nemmere at rengøre liften.

Anvendes ved
•Forflytning af borgere med standfunktion.
•Forflytning fra seng til stol eller stol til stol.
•Til vedligeholdelse af standfunktion
•Ved forflytning i hjemmet, på plejecenter eller på hospital.

Seneste nyt


Winnovation Lab

Hvordan bliver en idé til innovation? Første skridt er at dele den. Vi ved, at der er masser af gode idéer derude, og hos Winncare er vi altid interesserede i at høre om de idéer og tanker, der kan gøre den gode forflytning endnu bedre.


Velkommen til

Vi kan med glæde præsentere vores nyeste spiller på holdet, Rune Kürstein, som har sluttet sig til os som Key Account Manager. Her vil Rune fungere som Winncares danske produktspecialist i vores serie af luftassisterede løftehjælpemidler til afhjælpning efter faldulykker, som vi netop har introduceret på det danske marked.


Mød Winncare på Velfærdteknologi anno 2023

Så er det igen tid til at blive inspireret og lade op med ny viden til dit arbejde med sundheds- og velfærdsteknologi. Igen i år inviterer CareNet til en dag i velfærdsteknologiens tegn til den nationale konference Velfærdsteknologi anno 2023, som afholdes den 10. oktober 2023 klokken 9:00-16:00 i Odense Congress Center (OCC).