Nyheder

Den nye Stellar 170

Stellar 170 er udviklet til forflytning af brugere med ståfunktion, som til en vis grad selv kan assistere ved forflytning.

Stellar 170 er designet således, at kroppens naturlige bevægelsesmønster efterlignes bedst muligt under løft, og når brugeren sænkes igen.

Ståliftens løftearm er forsynet med to håndtag i vandret position, som giver en naturlig placering af brugerens hænder under forflytningen. Understellets og fodpladens udformning giver god plads til henholdsvis brugerens ben og fødder, hvilket giver en sikker og behagelig forflytning. Knæpuden justeres nemt i højde og dybde, med henblik på at yde borgeren den optimale støtte under forflytningen.

Winncares unikke patenterede sejlkroge gør sejlpåsætning nem og sikker. Den polstrede knæstøtte kan justeres både i højde og vinkel for at opnå den optimale støtte for den enkelte bruger. God hygiejne er vigtigere end nogensinde før. Derfor har vi sørget for rene overflader uden kanter, hvilket gør det væsentlig nemmere at rengøre liften.

Anvendes ved
•Forflytning af borgere med standfunktion.
•Forflytning fra seng til stol eller stol til stol.
•Til vedligeholdelse af standfunktion
•Ved forflytning i hjemmet, på plejecenter eller på hospital.

Seneste nyt


Velkommen til Jesper!

Det er med stor glæde, at vi kan byde Jesper Toft velkommen hos Winncare. Den 10. august 2022 er Jesper startet som Projektansvarlig i vores salgsteam, hvor han kommer til at gå forrest, når det kommer til salg og kundekontakt inden for vores Luna loftlift- og skinneprogram.


Mod alle odds efter rygoperation: Nu kan Karina løbe igen

Efter en stivgørende rygoperation i 2019 sagde lægerne til Karina Gravesen, at hun ikke skulle regne med at komme til at løbe igen. Men nu er Karina blevet introduceret for ErgoTrainer og vægtaflastet træning hos FYSHUSET i Korsør - og kan nu løbe igen. Se og hør Karinas historie her


Mød Winncare på Fagligt Træf 2022

På Fagligt Træf 2022 glæder vi os meget til at få en snak med dig om den gode forflytning og de muligheder, vores hjælpemidler kan give dig i dit daglige arbejde. Temaet for årets træf er "Forflyt med omtanke" og du kan læse mere om programmet her: https://www.forflyt.dk/arrangementer/fagligt-traef-2022/om-fagligt-traef-2022 Vi glæder os til at se dig.