?>

Nyheder

Er det tid til at udskifte jeres loftlift?

Er jeres nuværende loftlift ved at være udtjent? Har I haft den i mere end 8 år? Så er det måske på tide at overveje at få den udskiftet til en ny.

Winncare tilbyder at udskifte jeres nuværende loftlift (uanset mærke og model) med en ny Luna IPx4 loftlift med alle opdaterede features og 5 års garanti*
– endda til en helt speciel kampagnepris.

Vi sørger selvfølgelig for, at din nye lift passer til netop dine skinner.

Læs mere om Luna IPx4 lige her eller kontakt en af vores salgskonsulenter i dag for at høre mere om kam­pagnen og dine muligheder.

Vi sidder klar til at finde den bedste løsning sammen med dig.

Tlf.: 7027 3720 / Mail: info@winncare.dk

*5 års garanti gælder Luna løftemodul excl. håndbetjening, strop og batteri.

Seneste nyt


Lukkedage i maj

Vi gør opmærksom på, at Winncare holder ekstraordinært lukket på følgende dage i maj 2024: Fredag d. 10. maj Tirsdag, onsdag og torsdag d. 21-23. maj


Winnovation Lab

Hvordan bliver en idé til innovation? Første skridt er at dele den. Vi ved, at der er masser af gode idéer derude, og hos Winncare er vi altid interesserede i at høre om de idéer og tanker, der kan gøre den gode forflytning endnu bedre.


Velkommen til

Vi kan med glæde præsentere vores nyeste spiller på holdet, Rune Kürstein, som har sluttet sig til os som Key Account Manager. Her vil Rune fungere som Winncares danske produktspecialist i vores serie af luftassisterede løftehjælpemidler til afhjælpning efter faldulykker, som vi netop har introduceret på det danske marked.