?>

Nyheder

Ferie med frihed på Feriecenter Slettestrand

Feriecenter Slettestrand er et af Danmarks mest handicapven lige feriecentre; Udover ferieboliger med tilgængelighed i fokus, tilbyder feriecentret mange muligheder for aktiviteter og oplevelser for personer med et handicap.

Winncare er stolt leverandør af hjælpemidler til Slettestrand, og er glade for at kunne støtte op om feriecentrets mantra ”Ferie med frihed”.

De bedst mulige rammer

Som gæst på Feriecenter Slettestrand kan man nyde den nordjyske natur i rolige og rare ferieboliger, som er designet og indrettet specifikt til mennesker med handicap. Ligesom på andre af landets feriecentre, er der masser af aktiviteter på og omkring feriecentret - og på Slettestrand er de tilgængelige for alle;

Tag plads i strandbuggyen og bliv kølet ned i det friske Vesterhav, kør en tur i hestevogn, som selvfølgelig har kørestolsrampe, eller nyd en dejlig, afslappende dukkert i varmtvandsbassinet efterfulgt af en tur i saunaen.

Hos Feriecenter Slettestrand er det muligt at leje følgende Winncare produkter, som bidrager til, at gæsterne kan holde ferie sammen i trygge rammer:

Marina Strandbuggy

Stellar/170 stålift

X’Press seng

Lambda badeleje

Hera Bade- og toiletstol

Læs mere om Feriecenter Slettestrand lige her >>

Seneste nyt


Lukkedage i maj

Vi gør opmærksom på, at Winncare holder ekstraordinært lukket på følgende dage i maj 2024: Fredag d. 10. maj Tirsdag, onsdag og torsdag d. 21-23. maj


Winnovation Lab

Hvordan bliver en idé til innovation? Første skridt er at dele den. Vi ved, at der er masser af gode idéer derude, og hos Winncare er vi altid interesserede i at høre om de idéer og tanker, der kan gøre den gode forflytning endnu bedre.


Velkommen til

Vi kan med glæde præsentere vores nyeste spiller på holdet, Rune Kürstein, som har sluttet sig til os som Key Account Manager. Her vil Rune fungere som Winncares danske produktspecialist i vores serie af luftassisterede løftehjælpemidler til afhjælpning efter faldulykker, som vi netop har introduceret på det danske marked.