Nyheder

Ferie med frihed på Feriecenter Slettestrand

Feriecenter Slettestrand er et af Danmarks mest handicapven lige feriecentre; Udover ferieboliger med tilgængelighed i fokus, tilbyder feriecentret mange muligheder for aktiviteter og oplevelser for personer med et handicap.

Winncare er stolt leverandør af hjælpemidler til Slettestrand, og er glade for at kunne støtte op om feriecentrets mantra ”Ferie med frihed”.

De bedst mulige rammer

Som gæst på Feriecenter Slettestrand kan man nyde den nordjyske natur i rolige og rare ferieboliger, som er designet og indrettet specifikt til mennesker med handicap. Ligesom på andre af landets feriecentre, er der masser af aktiviteter på og omkring feriecentret - og på Slettestrand er de tilgængelige for alle;

Tag plads i strandbuggyen og bliv kølet ned i det friske Vesterhav, kør en tur i hestevogn, som selvfølgelig har kørestolsrampe, eller nyd en dejlig, afslappende dukkert i varmtvandsbassinet efterfulgt af en tur i saunaen.

Hos Feriecenter Slettestrand er det muligt at leje følgende Winncare produkter, som bidrager til, at gæsterne kan holde ferie sammen i trygge rammer:

Marina Strandbuggy

Stellar/170 stålift

X’Press seng

Lambda badeleje

Hera Bade- og toiletstol

Læs mere om Feriecenter Slettestrand lige her >>

Seneste nyt


Health & Rehab 2023

Mød Winncare på Health & Rehab 2023 - Skandinaviens vigtigste og største mødested og forum for faglig udvikling, inspiration og vidensdeling. På messen præsenteres de nyeste og bedste løsninger inden for sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, hjælpemidler, services samt pleje- og hospitalsudstyr.


Velkommen til Jesper!

Det er med stor glæde, at vi kan byde Jesper Toft velkommen hos Winncare. Den 10. august 2022 er Jesper startet som Projektansvarlig i vores salgsteam, hvor han kommer til at gå forrest, når det kommer til salg og kundekontakt inden for vores Luna loftlift- og skinneprogram.


Mod alle odds efter rygoperation: Nu kan Karina løbe igen

Efter en stivgørende rygoperation i 2019 sagde lægerne til Karina Gravesen, at hun ikke skulle regne med at komme til at løbe igen. Men nu er Karina blevet introduceret for ErgoTrainer og vægtaflastet træning hos FYSHUSET i Korsør - og kan nu løbe igen. Se og hør Karinas historie her