?>

Nyheder

Health & Rehab 2021

Vi glæder os til endelig at kunne mødes med kunder, samarbejdspartnere og kolleger i branchen, når vi samles igen til Health & Rehab i Bella Center Copenhagen fra den 16. - 18. November 2021.

Du finder Winncare på stand nr. C3-022, hvor vi glæder os til at få en god dialog om bl.a. den gode forflytning samt tryksårsforebyggende produkter. Netop tryksår sætter messen ekstra fokus på tirsdag den 16. november, hvor der afholdes gratis MasterClass om forebyggelse af trykskader ved prof. Dimitri Beekmann & hans Ph.D studerende Anika Fourie.

Vi ser frem til tre spændende dage på Health & Rehab, som åbnes tirsdag den 16. november kl. 10.00 af ingen mindre end komiker og foredragsholder, Mette Frobenius, og læge og journalist, Peter Qvortrup Geisling.

Har du endnu ikke tilmeldt dig, kan du hente din adgangsbillet ganske gratis lige her: https://www.health-rehab.dk/nyheder/2021/august/hent-din-gratis-adgangsbillet-her/

Let’s meet again!

Seneste nyt


Lukkedage i maj

Vi gør opmærksom på, at Winncare holder ekstraordinært lukket på følgende dage i maj 2024: Fredag d. 10. maj Tirsdag, onsdag og torsdag d. 21-23. maj


Winnovation Lab

Hvordan bliver en idé til innovation? Første skridt er at dele den. Vi ved, at der er masser af gode idéer derude, og hos Winncare er vi altid interesserede i at høre om de idéer og tanker, der kan gøre den gode forflytning endnu bedre.


Velkommen til

Vi kan med glæde præsentere vores nyeste spiller på holdet, Rune Kürstein, som har sluttet sig til os som Key Account Manager. Her vil Rune fungere som Winncares danske produktspecialist i vores serie af luftassisterede løftehjælpemidler til afhjælpning efter faldulykker, som vi netop har introduceret på det danske marked.