Nyheder

Health & Rehab 2021

Vi glæder os til endelig at kunne mødes med kunder, samarbejdspartnere og kolleger i branchen, når vi samles igen til Health & Rehab i Bella Center Copenhagen fra den 16. - 18. November 2021.

Du finder Winncare på stand nr. C3-022, hvor vi glæder os til at få en god dialog om bl.a. den gode forflytning samt tryksårsforebyggende produkter. Netop tryksår sætter messen ekstra fokus på tirsdag den 16. november, hvor der afholdes gratis MasterClass om forebyggelse af trykskader ved prof. Dimitri Beekmann & hans Ph.D studerende Anika Fourie.

Vi ser frem til tre spændende dage på Health & Rehab, som åbnes tirsdag den 16. november kl. 10.00 af ingen mindre end komiker og foredragsholder, Mette Frobenius, og læge og journalist, Peter Qvortrup Geisling.

Har du endnu ikke tilmeldt dig, kan du hente din adgangsbillet ganske gratis lige her: https://www.health-rehab.dk/nyheder/2021/august/hent-din-gratis-adgangsbillet-her/

Let’s meet again!

Seneste nyt


Velkommen til Jesper!

Det er med stor glæde, at vi kan byde Jesper Toft velkommen hos Winncare. Den 10. august 2022 er Jesper startet som Projektansvarlig i vores salgsteam, hvor han kommer til at gå forrest, når det kommer til salg og kundekontakt inden for vores Luna loftlift- og skinneprogram.


Mod alle odds efter rygoperation: Nu kan Karina løbe igen

Efter en stivgørende rygoperation i 2019 sagde lægerne til Karina Gravesen, at hun ikke skulle regne med at komme til at løbe igen. Men nu er Karina blevet introduceret for ErgoTrainer og vægtaflastet træning hos FYSHUSET i Korsør - og kan nu løbe igen. Se og hør Karinas historie her


Mød Winncare på Fagligt Træf 2022

På Fagligt Træf 2022 glæder vi os meget til at få en snak med dig om den gode forflytning og de muligheder, vores hjælpemidler kan give dig i dit daglige arbejde. Temaet for årets træf er "Forflyt med omtanke" og du kan læse mere om programmet her: https://www.forflyt.dk/arrangementer/fagligt-traef-2022/om-fagligt-traef-2022 Vi glæder os til at se dig.