Nyheder

Health & Rehab 2023

Mød Winncare på Health & Rehab 2023 - Skandinaviens vigtigste og største mødested og forum for faglig udvikling, inspiration og vidensdeling. På messen præsenteres de nyeste og bedste løsninger inden for sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, hjælpemidler, services samt pleje- og hospitalsudstyr.

Her kan du som medarbejder indenfor social-, sundheds-, handicap- og ældreområdet få faglig opdatering gennem workshops, oplæg og debatter, og møde de producenter, aktører og organisationer, som præger området.

Vi glæder os til at få en rigtig god snak med messens besøgende på vores stand C3-021.

Hent din gratis billet lige her >>

Seneste nyt


Jobmuligheder

Hos Winncare Nordic har vi lige nu tre spændende jobmuligheder til besættelse snarest muligt. Servicetekniker/Montør (Jylland), Business Operations Manager til lager, Service- & Montageteam samt Kundeservice, International Business Development Manager


Winnovation Lab

Hvordan bliver en idé til innovation? Første skridt er at dele den. Vi ved, at der er masser af gode idéer derude, og hos Winncare er vi altid interesserede i at høre om de idéer og tanker, der kan gøre den gode forflytning endnu bedre.


Velkommen til

Vi kan med glæde præsentere vores nyeste spiller på holdet, Rune Kürstein, som har sluttet sig til os som Key Account Manager. Her vil Rune fungere som Winncares danske produktspecialist i vores serie af luftassisterede løftehjælpemidler til afhjælpning efter faldulykker, som vi netop har introduceret på det danske marked.