?>

Nyheder

Mød Winncare på Velfærdteknologi anno 2023

Så er det igen tid til at blive inspireret og lade op med ny viden til dit arbejde med sundheds- og velfærdsteknologi.

Igen i år inviterer CareNet til en dag i velfærdsteknologiens tegn til den nationale konference Velfærdsteknologi anno 2023, som afholdes den 10. oktober 2023 klokken 9:00-16:00 i Odense Congress Center (OCC).

Det sker i et samarbejde mellem brancheforeningen Danish.Care og Teknologisk Institut.


Derfor skal du deltage:

• Lyt til inspirerende oplæg om 'best practice', nye tendenser og redskaber til at overvinde implementeringens udfordringer

• Oplev nyheder inden for sundheds- og velfærdsteknologi samt hjælpemidler, når branchen udstiller deres mest innovative løsninger. Vi glæder os til at demonstrere vores luftassisterede forflytningshjælpemidler til afhjælpning efter faldulykker.

• Stil spørgsmål, del erfaring og netværk med Danmarks førende fag- og branchefolk inden for velfærdsteknologi


Læs mere og tilmeld dig her >>

Seneste nyt


Lukkedage i maj

Vi gør opmærksom på, at Winncare holder ekstraordinært lukket på følgende dage i maj 2024: Fredag d. 10. maj Tirsdag, onsdag og torsdag d. 21-23. maj


Winnovation Lab

Hvordan bliver en idé til innovation? Første skridt er at dele den. Vi ved, at der er masser af gode idéer derude, og hos Winncare er vi altid interesserede i at høre om de idéer og tanker, der kan gøre den gode forflytning endnu bedre.


Velkommen til

Vi kan med glæde præsentere vores nyeste spiller på holdet, Rune Kürstein, som har sluttet sig til os som Key Account Manager. Her vil Rune fungere som Winncares danske produktspecialist i vores serie af luftassisterede løftehjælpemidler til afhjælpning efter faldulykker, som vi netop har introduceret på det danske marked.