Nyheder

Velkommen til Jesper!

Det er med stor glæde, at vi kan byde Jesper Toft velkommen hos Winncare.

Den 10. august 2022 er Jesper startet som Projektansvarlig i vores salgsteam, hvor han kommer til at gå forrest, når det kommer til salg og kundekontakt inden for vores Luna loftlift- og skinneprogram.

Jesper er oprindeligt uddannet fysioterapeut med flere års erfaring fra branchen, og vi er sikre på, at Jesper vil bidrage til vores fortsatte vækst.

Tøv ikke med at tage fat i Jesper, hvis du har brug for sparring og et godt tilbud til dit projekt. Jesper kan kontaktes på mail: jth@winncare.dk og tlf.: 3080 0817

Vi er glade for at have fået Jesper med på holdet, og vi glæder os til samarbejdet.

Seneste nyt


Winnovation Lab

Hvordan bliver en idé til innovation? Første skridt er at dele den. Vi ved, at der er masser af gode idéer derude, og hos Winncare er vi altid interesserede i at høre om de idéer og tanker, der kan gøre den gode forflytning endnu bedre.


Velkommen til

Vi kan med glæde præsentere vores nyeste spiller på holdet, Rune Kürstein, som har sluttet sig til os som Key Account Manager. Her vil Rune fungere som Winncares danske produktspecialist i vores serie af luftassisterede løftehjælpemidler til afhjælpning efter faldulykker, som vi netop har introduceret på det danske marked.


Mød Winncare på Velfærdteknologi anno 2023

Så er det igen tid til at blive inspireret og lade op med ny viden til dit arbejde med sundheds- og velfærdsteknologi. Igen i år inviterer CareNet til en dag i velfærdsteknologiens tegn til den nationale konference Velfærdsteknologi anno 2023, som afholdes den 10. oktober 2023 klokken 9:00-16:00 i Odense Congress Center (OCC).