Nyheder

Velkommen til Jesper!

Det er med stor glæde, at vi kan byde Jesper Toft velkommen hos Winncare.

Den 10. august 2022 er Jesper startet som Projektansvarlig i vores salgsteam, hvor han kommer til at gå forrest, når det kommer til salg og kundekontakt inden for vores Luna loftlift- og skinneprogram.

Jesper er oprindeligt uddannet fysioterapeut med flere års erfaring fra branchen, og vi er sikre på, at Jesper vil bidrage til vores fortsatte vækst.

Tøv ikke med at tage fat i Jesper, hvis du har brug for sparring og et godt tilbud til dit projekt. Jesper kan kontaktes på mail: jth@winncare.dk og tlf.: 3080 0817

Vi er glade for at have fået Jesper med på holdet, og vi glæder os til samarbejdet.

Seneste nyt


Ferie med frihed på Feriecenter Slettestrand

Feriecenter Slettestrand er et af Danmarks mest handicapven lige feriecentre; Udover ferieboliger med tilgængelighed i fokus, tilbyder feriecentret mange muligheder for aktiviteter og oplevelser for personer med et handicap.


Health & Rehab 2023

Mød Winncare på Health & Rehab 2023 - Skandinaviens vigtigste og største mødested og forum for faglig udvikling, inspiration og vidensdeling. På messen præsenteres de nyeste og bedste løsninger inden for sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, hjælpemidler, services samt pleje- og hospitalsudstyr.


Mod alle odds efter rygoperation: Nu kan Karina løbe igen

Efter en stivgørende rygoperation i 2019 sagde lægerne til Karina Gravesen, at hun ikke skulle regne med at komme til at løbe igen. Men nu er Karina blevet introduceret for ErgoTrainer og vægtaflastet træning hos FYSHUSET i Korsør - og kan nu løbe igen. Se og hør Karinas historie her