Nyheder

Vi er her for dig

Korsør, 1. september 2020

Selvom Corona-pandemien stadig fylder meget i vores alles hverdag, går vi hos Winncare Nordic efteråret i møde, fyldt med optimisme og gå-på-mod.

Vundne udbud og markeder, der vågner
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi som leverandør til både den danske og udenlandske sundhedssektor, har været udfordret under krisen i forhold til de restriktioner og tiltag, man forståeligt nok har igangsat for at holde virus for døren. Men nu kan vi mærke, at det danske marked lige så stille åbner op; vi kan igen besøge størstedelen af vores kunder og vores service- og montage-team kører så godt som på fuldt blus igen - bl.a. på Det Nye Hospital i Vest (DNV-Gødstrup) ved Herning, hvor vi i december vandt udbuddet på montering af skinner og loftlifte i knapt 450 rum.

Foråret bød også på en fantastisk nyhed, da vi vandt SKI-aftalen på levering af vores toilet- og badestol Triton/Dual pr. den 6. juni 2020. Triton/Dual vandt udbuddet ud fra en samlet vurdering på kvalitet og pris, og det glæder os, at vi henover de næste 4 år skal servicere kunderne på såvel eneleverandøraftalen som på aftalen efter kaskademodellen, hvor Triton/Dual ligger på en flot 1. prioritet.

På trods af et stort set ufremkommeligt eksportmarked, har vi alligevel formået at lande nogle store ordrer i bl.a. Tyskland og Italien. Også de oversøiske markeder begynder at røre på sig igen, så også her er vi positive og sikre på, at alle vores markeder kommer flot retur.

Fuldtalligt team og nye produkter på hylderne
Vi har i perioden fra april og frem til nu haft enkelte medarbejdere hjemsendt, men nu er vi alle tilbage på pinden og klar til at gå den sidste del af 2020 i møde med masser af energi og optimisme. Vi har som altid masser af produkter på hylderne, kendte som nye, som vi er klar til at sælge og fortælle dig om. Vidste du f.eks., at vores Solar gulvlift og Stellar stålift nu fås i en helt ny og optimeret udgave? Hold øje med www.winncare.dk, hvor de snart bliver præsenteret.

Vi ses på messerne i 2021
Vi havde glædet os til et 2020, hvor vi kunne komme ud og møde vores kunder på diverse messer og events, herunder “Health & Rehab” i Bella Center, “Rehabilitation International World Congress” i Aarhus samt andre småmesser og events. Få er blevet aflyst, men størstedelen er heldigvis blevet udskudt til 2021, hvor vi ser utrolig meget frem til at møde jer alle derude med åbne arme og afsprittede hænder.

Skal du i kontakt med en af os? Så find frem til din kontaktperson lige her:

https://www.winncare.dk/page-kontakt-medarbejdere-68-467-da.htm

Seneste nyt


Velkommen til Jesper!

Det er med stor glæde, at vi kan byde Jesper Toft velkommen hos Winncare. Den 10. august 2022 er Jesper startet som Projektansvarlig i vores salgsteam, hvor han kommer til at gå forrest, når det kommer til salg og kundekontakt inden for vores Luna loftlift- og skinneprogram.


Mod alle odds efter rygoperation: Nu kan Karina løbe igen

Efter en stivgørende rygoperation i 2019 sagde lægerne til Karina Gravesen, at hun ikke skulle regne med at komme til at løbe igen. Men nu er Karina blevet introduceret for ErgoTrainer og vægtaflastet træning hos FYSHUSET i Korsør - og kan nu løbe igen. Se og hør Karinas historie her


Mød Winncare på Fagligt Træf 2022

På Fagligt Træf 2022 glæder vi os meget til at få en snak med dig om den gode forflytning og de muligheder, vores hjælpemidler kan give dig i dit daglige arbejde. Temaet for årets træf er "Forflyt med omtanke" og du kan læse mere om programmet her: https://www.forflyt.dk/arrangementer/fagligt-traef-2022/om-fagligt-traef-2022 Vi glæder os til at se dig.