?>

Nyheder

Winnovation Lab

Hvordan bliver en idé til innovation? Første skridt er at dele den.

Vi ved, at der er masser af gode idéer derude, og hos Winncare er vi altid interesserede i at høre om de idéer og tanker, der kan gøre den gode forflytning endnu bedre.

Desværre strander de gode idéer ofte i en e-mail, på en post-it eller forbliver en flygtig tanke eller en hurtig snak ved kaffemaskinen. For at undgå, at de gode idéer aldrig får lov at folde sig ud, har vi skabt Winnovation Lab.

Winnovation Lab er et idé-drevet værktøj som hjælper os med at samle og handle på CLS*-idéer.

Det er meget nemt – bare klik, del og indsend. Nu eller så snart du får idéen.

Har du spørgsmål vedrørende Winnovation Lab, kontakt os på winnovationlab@winncare.dk

*CLS: Ceiling Lift System: Alt fra selve løftemotoren til skinnesystemet, løftebøjler, sejl og andet tilbehør.


Seneste nyt


Lukkedage i maj

Vi gør opmærksom på, at Winncare holder ekstraordinært lukket på følgende dage i maj 2024: Fredag d. 10. maj Tirsdag, onsdag og torsdag d. 21-23. maj


Velkommen til

Vi kan med glæde præsentere vores nyeste spiller på holdet, Rune Kürstein, som har sluttet sig til os som Key Account Manager. Her vil Rune fungere som Winncares danske produktspecialist i vores serie af luftassisterede løftehjælpemidler til afhjælpning efter faldulykker, som vi netop har introduceret på det danske marked.


Mød Winncare på Velfærdteknologi anno 2023

Så er det igen tid til at blive inspireret og lade op med ny viden til dit arbejde med sundheds- og velfærdsteknologi. Igen i år inviterer CareNet til en dag i velfærdsteknologiens tegn til den nationale konference Velfærdsteknologi anno 2023, som afholdes den 10. oktober 2023 klokken 9:00-16:00 i Odense Congress Center (OCC).